denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)
Denise ([staff profile] denise) wrote in [site community profile] dw_beta2011-04-21 01:53 am
Entry tags:

JS Conversion Beta: Report issues here!

If you're participating in the JQuery conversion beta test, report any issues you find here!

Currently, here are the things that have been implemented (and not implemented):

Implemented

Cut expand and collapse
Logging in
Screen/freeze/delete
Control strip injection for non-supporting journals
Quick reply
Thread expander

Not implemented

Contextual hover
Media embed placeholder expansion
Same-page poll submission
Icon browser
Same-page comment tracking


(This means that if you try to do something on the "not implemented" list while you have the beta features turned on, you'll be routed to the non-Javascript/non-inline version. That isn't a bug and you don't have to report it, but you should report anything else that's weird or that doesn't behave the way it used to!)
jana: [Naruto] Sakura (Default)

[personal profile] jana 2011-05-17 04:30 pm (UTC)(link)
After the latest code push, I don't see any contextual hover menu when hovering over userpics. Still works when hovering over those tiny 'user heads' (the ones before a user name)

OS: Linux (Kubuntu 10.4); Browser: Opera 11.10 (Build 2092)

EDIT: This happens apparently only in my own journal style and when viewing a page/journal in light style, not when viewing a page/journal in site style.
Edited 2011-05-17 16:35 (UTC)
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-05-19 04:22 am (UTC)(link)
Hmm, I am not running into the same issue (using Chrome and Opera 10.63 on OSX)

Just to rule this out completely as a possibility (in case multiple accounts, etc), can you check your display settings to make sure that you've set the contextual hover to show up on both icons and the userhead?