denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)
Denise ([staff profile] denise) wrote in [site community profile] dw_beta2011-04-21 01:53 am
Entry tags:

JS Conversion Beta: Report issues here!

If you're participating in the JQuery conversion beta test, report any issues you find here!

Currently, here are the things that have been implemented (and not implemented):

Implemented

Cut expand and collapse
Logging in
Screen/freeze/delete
Control strip injection for non-supporting journals
Quick reply
Thread expander

Not implemented

Contextual hover
Media embed placeholder expansion
Same-page poll submission
Icon browser
Same-page comment tracking


(This means that if you try to do something on the "not implemented" list while you have the beta features turned on, you'll be routed to the non-Javascript/non-inline version. That isn't a bug and you don't have to report it, but you should report anything else that's weird or that doesn't behave the way it used to!)
florahart: (dark side)

[personal profile] florahart 2011-04-21 08:38 am (UTC)(link)
Okay, so I turned on the beta thing because I use multiple browsers in different settings so am likely to notice things what don't look alike?

And then I attempted to leave the news post after clicking on a reply to a comment (the thing I just replied to, about the suggestion to make the icon show in the preview). Once I had opened the comment box, I was not able to go anywhere on DW without commenting in it. As this has never happened before, and I surely would have noticed, so I surmise it's either this or something else about the recent code push.

Okay, I mean, I didn't test every possible thing. I didn't click away to a different tab and come back, which I will test here in a sec. But once that comment box was open, I could not go to my reading page, or my profile, or anywhere else; every attempt brought me back to the box.

Bzuh?

On this machine: Linux (Kubuntu), Chromium 7.0.528.0
florahart: an ascii image of eyes with one raised eyebrow (o.o eyebrow)

[personal profile] florahart 2011-04-21 08:39 am (UTC)(link)
Clicking away: no help (didn't think it would be). I can, however, change WHERE I am commenting; I can reply here, or I can click the post new comment link. Nothing else will go anywhere but here.
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-21 11:45 am (UTC)(link)
How embarrassing -- I've found what was causing the issue, we'll have that fixed by next push.

Thank you, awesome catch!
fulminata: (text - haters)

[personal profile] fulminata 2011-04-21 12:32 pm (UTC)(link)
I'm trying to reply to a comment and enter in a subject. When I click in the Subject field, the cursor automatically tabs into the Message box. I refreshed the page and the same issue occurred.

Using: Firefox 4.0.1 / Windows 7 Starter (if that's needed)
florahart: (cheerleading)

[personal profile] florahart 2011-04-21 01:33 pm (UTC)(link)
Ah, good, not just me, then. :D

(oh hey, message below me about subject line: I see the same thing)
ciaan: revolution (Default)

[personal profile] ciaan 2011-04-21 02:04 pm (UTC)(link)
I'm also having problems commenting, and it's not happening on LJ, only here. Windows XP Professional, Firefox 3.6.16. When I'm typing in the comment box I can't click into the subject line OR click back to another part of the comment. So if I make a typo, I have to erase back to there using the backspace key to fix it, can't just click there with mouse or use arrow keys. Also when I select a block of text the selection won't hold long enough for me to copy or anything.

Edit: Having now gone to edit this comment, the arrow keys and mouse are working fine. But they stop working when I go to post a new comment again.
Edited 2011-04-21 14:13 (UTC)
ciaan: revolution (Default)

[personal profile] ciaan 2011-04-21 02:50 pm (UTC)(link)
And now that the cut-expander has been moved to the new JS... well, actually, it may do this in the old JS as well, I don't remember.... When I close it using the arrow at the bottom it leaves me looking at a point further down my reading page. It would be nice if I moved back up to still be looking at the entry I was reading.
highlander_ii: Rupert Giles weilding a chainsaw ([BtVS-SS] chainsaw Giles)

[personal profile] highlander_ii 2011-04-22 03:26 am (UTC)(link)
more on commenting:

When trying to select an icon from the drop-down box, the box doesn't persist, it rolls back up if you don't hold down the mouse button.


Also - selecting text - doesn't stay selected unless you hold down the mouse button. (just found this out trying to delete a line of text in this comment *g*)
yvi: Kaylee half-smiling, looking very pretty (Default)

[personal profile] yvi 2011-04-22 08:57 am (UTC)(link)
The quickl reply on site scheme pages is doing the following for me:

If I click into teh subject field, the cursor directly jumps to the message field. I can't put in a subject.
jmtorres: From Lady Gaga's Bad Romance music video; the peach-haired, wide-eyed iteration (Default)

[personal profile] jmtorres 2011-04-22 10:23 am (UTC)(link)
Relatedly, I find when I click a link on my reading page and then come back to my reading page, any open cuts have closed and my position on the page is further down. I *think* it used to be that my reading page remembered what was open? Until refresh, I think.

(Also I am getting the "can't click earlier in the comment I am leaving to correct anything" problem reported by multiple here. I can arrow around in the comment, just not get anywhere with the mouse.)

I's on a Mac! Firefox 3.6.16, OSX 10.5.8
yvi: Kaylee half-smiling, looking very pretty (Default)

[personal profile] yvi 2011-04-22 10:33 am (UTC)(link)
Firebug error on reply pages:

jQuery is not defined
jQuery(function(jQ){

Code:

247 jQuery(function(jQ){
275 var helped = 0; var pasted = 0;
276 function quote(e) {
277 var text = '';
278
Edited 2011-04-22 10:34 (UTC)
lemposoi: Gillian Anderson in blue. (Default)

[personal profile] lemposoi 2011-04-22 10:53 am (UTC)(link)
I'm using the Epiphany browser on Ubuntu 8.04. I just created a new post with a cut, and I notice that expanding the cut doesn't work. It appears to expand, but doesn't show the contents behind the cut. Cut expansion in my older posts works as it always has and if I click the post link, the contents behind the cut show up fine.

Just checked, same behaviour if I view my journal on Chromium or Konqueror browsers, too.
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 02:13 pm (UTC)(link)
Oops, thanks, we'll have that fixed real soon.

ETA: fixed!
Edited 2011-04-22 15:25 (UTC)
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 02:25 pm (UTC)(link)
Hmm, can you check whether it works if you turn off beta? that'll help narrow things down -- thanks!
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 03:19 pm (UTC)(link)
Subject line now fixed! (was part of the same thing as before *g*)
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 03:19 pm (UTC)(link)
Should be okay now, thanks for the info!

PS. Love the icon.
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 03:20 pm (UTC)(link)
Thanks; we umm made an embarrassing mistake, but it should be all good now. (Basically everything where there were issues with clicking after you'd opened up a quick reply was part of the same thing).
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 03:21 pm (UTC)(link)
Thanks, reported to the dev who's working on that bit!
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 03:22 pm (UTC)(link)
Hmmm, you know I don't know either. Passed on the info to the dev who's working on the cut expander though.

(Click issues fixed now)
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 03:23 pm (UTC)(link)
Hmm, I think that may have been part of some general problems with clicks -- should be fixed now, let me know if we missed anything!
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2011-04-22 03:24 pm (UTC)(link)
S'embarrassing and you've probably seen the cause in changelog! (Thanks, fixed *G*)
fulminata: (sky - stardust)

[personal profile] fulminata 2011-04-22 03:28 pm (UTC)(link)
Thank you. Greatly appreciated.

:D
lemposoi: Gillian Anderson in blue. (Default)

[personal profile] lemposoi 2011-04-22 03:56 pm (UTC)(link)
With the beta turned off, I can create a new post with a cut which expands and collapses like normal. The issue with the post created with the beta on remains the same.
highlander_ii: cartoon Van Helsing holding a shotgun, text 'it's so shiny' ([ani-VH] so shiny)

[personal profile] highlander_ii 2011-04-22 09:17 pm (UTC)(link)
solely per testing as a reply to this comment... it is indeed! *g*

jana: [Naruto] Sakura (Default)

[personal profile] jana 2011-04-23 08:25 pm (UTC)(link)
With the beta turned on, the (new) module 'Expand Cut Tags' tells me that there are "No cut tags" on a page. Beta turned off, I can expand all cut tags on a page.

OS: Linux (Kubuntu 10.4); Browser: Opera 11.10 (Build 2092)

Page 1 of 2

<< [1] [2] >>