domtheknight: a firepit outside at dusk (fire pit)
domtheknight ([personal profile] domtheknight) wrote in [site community profile] dw_beta2009-04-11 01:18 pm
Entry tags:

#750: location problems

FYI for saving your location on profiles: there's a bug where some countries will pull in "(states/regions/territories)" and then, when you try to save, give an error message of:

"You specified the United States as your country, but typed a non-US state in the "other state" field."

In some cases this bug might appear even if no location was picked at all.

(And perhaps relatedly, if no location is set, profiles are displaying "(states/regions/territories)" instead of hiding the location field altogether - that's bug 751.)

ETA 4/25: 750 has been fixed but 751 has not. So, you should be able to save, but the display might show up incorrectly still.
susanreads: my avatar, a white woman with brown hair and glasses (Default)

Bug 751 and possible variation of 750?

[personal profile] susanreads 2009-05-02 10:43 pm (UTC)(link)
I've got either a variation of this, or I'm looking at it differently.

The location on my profile says "(states/regions/territories), United Kingdom". I assumed the (states/regions/territories) was a heading for the drop-down list, and that I should leave it alone to not select one, which is the usual behaviour of drop-down lists that start "Select a region" or similar. I only noticed when I went to check after reading this entry, that it's still displayed.

Anyway, the first time I filled in part of my profile, yesterday, I selected UK and left the other location fields alone, because I thought they wouldn't work. It saved without apparent problems. Earlier today, I went to fill in more of my profile, and when I tried to save it, I got an error message; it let me save it once I changed it back to US and then back to UK.

With UK selected, there's no other content in the drop-down box, so I can't clear the (states/regions/territories) because it won't let me type into that field.

Is this a different bug that I should report through the support system?